Програма за отслабване, организирана от НСА "Васил Левски"

Искате да споделите интересна информация на здравна тематика?
Моля, заповядайте ;)....

Програма за отслабване, организирана от НСА "Васил Левски"

Мнениеот ts.stefanov » Вто Май 18, 2010 4:15 pm

Здравейте,

Надявам се обявата ми да не подразни някои от Вас и в частност модераторите. Позволих си да се регистрирам и да я кача тук, защото програма, която организираме е инициатива на Национална спортна академия "Васил Левски" и е напълно безплатна. Ето защо искам съобщението ни да достигне повече хора, които биха искали да се включат.
Благодаря за разбирането!

Ето и обявата:
Националната спортна академия „Васил Левски” Ви дава възможността да участвате в 6-месечна програма за отслабване, комбинираща структурирани занимания с физическа активност и диетологично съветване. Програмата ще бъде ръководена от дипломирани специалисти в областта на спортната педагогика, кинезитерапията, храненето и обмяната на веществата. Медицинският контрол на програмата ще бъде осъществяван от водещи лекари в областта на спортната медицина, ендокринолигията, кардиологията и гастроентерологията и ще включва широк набор лабораторни и функционални изследвания.

Защо да участвам?
Индивидуален подход – задължително условие за гарантиране ефикасността на заниманията с физическа активност е персоналният подход към всеки от участниците. Услуга, която е изключително скъпа и труднодостъпна в комерсиалните спортни клуове. По време на програмата, организирана от НСА, всеки от участниците ще има възможност да получи индивидуализирана програма за физическа активност и ще бъде включен в група за спортни занимания, отговаряща напълно на неговите интереси и физически възможности.

Висококвалифицирани специалисти – 6-месечната програма за отслабване на НСА ще бъде ръководена от специалисти – спортни педагози, кинезитерапевти и диетолози, придобили своята квалификация във водещи български и европейски университети. Техните знания и практически опит ще осигурят на участниците възможност да участват в програма за отслабване, разработена на базата на най-съвременните изследвания в областта на храненето и физическата активност.

Строг медицински контрол – програмата за отслабване ще бъде съпътствана от непрекъснат медицински контрол, осъществяван от специалисти в областта на спортната медицина, ендокринологията, кардиологията и гастроентерологията. Всеки участник ще има възможност да получи обстоен медицински преглед преди започване на програмата, както и индивидуални консултации по време на нейното провеждане.

Редовни лаборатони изследвания – като част от медицинския контрол преди започване на програмата, по време на нейното реализиране и след приключването й на всеки от участниците ще бъдат проведени високоспециализирани медицински изследвания и тестове. По този начин всеки участник ще получи подробна информация относно състоянието на отделните системи и органи в своето тяло (сърдечносъдова система, обмяна на веществата, чувствителност на тялото към действието на хормона инсулин, функциите на панкреса и др.).

Безплатно участие – участието в програма ще бъде напълно безплатно за всички одобрени кандидати, отговарящи на следните критерии:

 Възраст: 40 – 60 години
 Индекс на телесна маса: 25 кг/м² до 35 кг/м²
(теглото в килограми / ръста в метри на квадрат)
 Липса на заболявания, ограничаващи физическата дееспособност
 Липса на диагностициран захарен диабет тип 2

За допълнителна информация и записване, моля, обръщайте се към:
Цветан Стефанов
Моб.: +359 (0) 888 003 607
E-mail: tsvetan.stefanov@gmail.com

Приятна вечер на всички!
ts.stefanov
 
Мнения: 1
Регистриран на: Вто Май 18, 2010 4:14 pm

Назад към Новини/Съобщения/Събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron