Клиника "Торакс" - ПАЗЕТЕ СЕ!

Искате да споделите интересна информация на здравна тематика?
Моля, заповядайте ;)....

Клиника "Торакс" - ПАЗЕТЕ СЕ!

Мнениеот veseIa » Сря Авг 29, 2012 2:09 pm

Здравейте! Искам да споделя с вас историята си от преди два дена накратко.
Надявам се да успея да я съобразя с правилата на форума.

Винаги съм се чудила какво е чувството да ти кажат, че на някой твой близък му остават 1-2 месеца живот...е, преди два дена разбрах какво е да ти кажат, че на баща ти му остават 1-2 часа живот.

Преди седмица постъпи в клиника Торакс 2 в София със сърдечна недостатъчност и нужда от спешно отстраняване на отоци по тялото. "Специалистите" в Торакс твърдяха, че това е процедура правена стотици пъти при тях и незначителен проблем, с който те ще се справят до няколко дена. В крайна сметка "незначителният проблем" докара баща ми до безсъзнание и категоричната диагноза за белодробна емболия, поставена въз основа на КРЪВНО ИЗСЛЕДВАНЕ! Беше ни казано, че е въпрос на 1-2 часа и нищо не може да се направи, както и едно пренасяне с линейка до друго лечебно заведение би било почти сигурна смърт за него! В крайна сметка на собствена отговорност извикахме бърза помощ, които без да се замислят изтръгнаха всички маркучи, които излизаха от него и казаха, че сме ненормални да го държим там в това състояние. В духа на цялата картинка пациент може да влезе прав или седнал в клиниката, но легнал на носилка е абсолютно невъзможно да бъде свален по тясното стълбище! И така баща ми беше изнесен в одеяло като труп (какъвто впрочем почти беше) и беше закаран в голяма софийска болница, където се установи, че няма никаква белодробна емболия, но вече е в кома и е било въпрос на 2-3 минути да го загубим......Излезе от комата, в момента се възстановява но е ЖИВ!

Не ми се мисли колко хора са си отишли без време в тази клиника...моля ви хора не правете грешката да доверявате живота на близките си в ръцете на доказано некадърни кръжочници...за цените там няма смисъл да говорим...тях можете и сами да ги видите...Само за пример - 8 пъти неуспешно сложен абокат се таксува 8 пъти!

Бъдете здрави, а на Торакс разчитайте само ако имате кокоши трън!
veseIa
 
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Авг 29, 2012 2:06 pm

Назад към Новини/Съобщения/Събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron