Кариери в Бяло 5 – Зелено Издание започва

Публикуване на оферти в сферата на Здравните услуги

Кариери в Бяло 5 – Зелено Издание започва

Мнениеот perfect_vision » Вто Сеп 20, 2011 11:13 pm

Кариери в Бяло 5 – Зелено Издание

Най-голямото Европейско образователно и кариерно изложение в Здравеопазването – Кариери в Бяло 5 – Зелено Издание – с участие на най-добрите медицински работодатели във вашия град!

Каквато и степен или специалност да имате, ние имаме нужното за вашата кариера: предложения за работа, фирмени презентации, интерактивни семинари по чужд език, въвеждане в различни медицински системи.

Кариери в Бяло се провежда вече 3та година в Европейските страни, тъй като българският пазар се очерта като един от най-переспективните, освен в София ще присъства и в още три български града. Вече не е нужно да пътувате до столицата, а може да се срещнете със специалистите в директно в своя град.
• Варна (България) – 24 Септ. – Хотел-галерия Графит
• Бургас (България) – 25 Септ. – Военен Клуб Бургас
• София (България) – 30 Септември – 1 Окт. – Гранд Хотел София
• Пловдив (България) – 2 Окт. – Хотел Дедеман – Тримонциум Принцес

Обърнете внимание, че в това издание Кариери в Бяло, за разлика от други форуми в същата област, реши да наблегне и промотира „Зелената политика” и призовава към разумно отношение към Планетата както разделно събиране на отпадъците и повишено внимание към ресурсите на околната среда.

Най-вероятно знаете, че днес здравната индустрия предлага някой от най-възнаграждаваните и предизвикателни работни места. Идвайки от болници и частни практики около Европа, нашето изложение в сферата на здравеопазването привлича най-добрите работодатели от страни като Франция, Белгия, Швейцария, Норвегия, Швеция, Великобритания и Германия със заплати започващи от 3 000 евро.

Кариери в Бяло може да се срещнете както с директни работодатели, но не само големи фирми, където клиентът често се озовава в ситуация на стандартни отговори и трудности с проследяването на кандидатурата, но също така и с много независими агенти, които ще обърнат персонално внимание на вашите мотивации и ще ви предложат подходящите насоки.

За безплатно записване за вашия град, моля посетете и попълнете регистрационната форма на Кариери в Бяло – Зелено Издание. Разгледайте сайта където има информация и на български език: на адрес: http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/
Очакваме ви!
perfect_vision
 
Мнения: 3
Регистриран на: Сря Апр 28, 2010 5:06 pm

Назад към Търся/Предлагам работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron