Важно за простатата!

Уважаеми Потребители,
В този раздел ще се стремим да Ви ориентираме, относно здравни проблеми, които Ви вълнуват. Изказаните мнения НЕ МОГАТ да заменят реалния консулт с лекар! Спазването на добрия тон е гаранция, че ще получите компетентен отговор според съвременната добра медицинска практика.
Благодарим Ви!

Важно за простатата!

Мнениеот stef.lazar » Чет Авг 24, 2017 10:08 pm

Здравейте.
Искам да Ви споделя опита си и се надявам да помогна с това на други хора, които се лутат и не могат да открият решение за техния простатит. Постоянно изскачащите нови и нови бактерии от простата след поредното антибиотично лечение, нестихващите, режещи болки и вечният дискомфорт бяха спътници в моя живот повече от две години. Лекарите нехаеха, изписваха ми какви ли не антибиотици „на око“, с които само се тровех. След като открих кадърен микробиолог и той се зае с моя случай, започнахме възможно най-правилното лечение на простата ми. Точни антибиограми на простатния секрет с точните проникващи в простата антибиотични групи - и успявахме, но за кратко. След 1-2 месеца бактериите се появяваха отново. Но това не беше всичко. Освен старите бактерии, започнаха да се появяват и нови. Лекувахме своевременно и тях. И така докато станаха резистетни към почти всички антибиотици. Медицината, колкото и да ни се струва невъзможно, беше безсилна. Наслушах се на какви ли глупости и минах през какви ли не ужаси. Чувствах се съсипан и не знаех какво да правя.
Точно в този момент се срещнах с двама младежи, които твърдяха, че са минали и те рано, рано по този път и са намерили някаква лековита комбинация от природни продукти, унищожаваща всякакви бактерии в простата. Естествено споделих тежкия си случай, но ми обясниха, че към този продукт не можело да се изгради резистентност поради простата причина, че не е антибиотик. Казаха ми, че са го тествали лично върху себе си и нямало никакви вредни и странични ефекти. Бях много скептично настроен, но и много отчаян и реших да пробвам. Пиех този наречен от тях чай в продължение на 2 месеца, като след първия усетих как паренето в уретрата ми изчезна и взех да се чувствам доста по-добре. На края на втория месец от всекидневното ми пиене на 1л от чая реших да си направя отново изледвания. Направо онемях - нямаше и следа от каквито и да е бактерии. Помислех си, че е временно. Спрях приема на чая и след месец пак изследвания - оказах се идеално чист. Резултата не се промени след втория и третия месец без чая. Не можех да повярвам. Тези момчета бяха открили решение на проблем, който дори съвременната наука нямаше. Чаят не е много приятен на вкус, но с времето се свиква, даже става приятен. Сега дори го пия профилактично от време на време. Бях безкрайно благодарен на тези младежи и им казах, че са длъжни да споделят тайната отвара с колкото се може повече хора, защото знам колко нуждаещи се има. Наскоро разбрах, че са направили скромен сайт, на който е обяснено всичко подробно и са измислили начин да изпращат чая и имат голямо желание да развият идеите си и да направят чая по-достъпен. От знак на искрена благодарност ще им помогна с каквото мога, а за нуждаещите, както бях аз, сайта е http://chaizaprostata.esy.es/ . Пробвайте - няма да съжалявате. Толкова пари пръснах по лекарства и доктори, а това решение е най-евтиното и точно то ми помогна!
stef.lazar
 
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Авг 24, 2017 9:33 pm

Назад към Имам проблем...Моля, Помогнете!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта